Kostu kazna odbija od Atletika, a želi ga Milan!

Dijego Kosta traži novi klub, a kao posebno zainteresovan ističe se italijanski velikan Milan.

Fudbal 10.06.2017 | 10:00
Kostu kazna odbija od Atletika, a želi ga Milan!
Španski reprezentativac je oktrio da mu je menadžer Čelsija poručio da mu nije potreban za sledeću sezonu, pa kreće licitacija za jednog od najboljih strelaca Premijer lige.

Kosta je izrazio želju da se vrati u Atletiko Madrid, ali "jorgandžije" ne mogu da dovode igrače do januara, dok se momku rođenom u Brazilu ne pauzira skoro pola godine.

"Pet meseci bez igranja? Ne znam, komplikovano je, ali ljudi znaju da mnogo volim Atletiko i da volim da živim u Madridu. Bilo bi lepo vratiti se, ali je teško biti 4-5 meseci bez fudbala. Sledeće godine je Svetsko prvenstvo, moram da mislim i o tome. Moram da igram", rekao je 28-godišnji napadač.

Ovu situaciju pokušaće da iskoristi Milan, koji traži "rasnog" strelca kakav je Kosta, a preskupi su mu napadači Real Madrida Alvaro Morata i Torina Andrea Beloti.

Dok "kraljevski" klub za svog rezervistu traži 90 miliona evra, a "bikovi" za veliku nadu italijanskog fudbala čak 100, Kosta bi mogao da košta možda i upola jeftinije.

Zimus se spekulisalo da mu jedan kineski klub nudi godišnju platu od 30 miliona evra, ali su Kinezi pooštrili pravila o dovođenju stranih fudbalera, pa je ta opcija verovatno otpala.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar