Kosta: Konte mi SMS porukom javio da me ne želi!

Napadač Čelsija Dijego Kosta otkrio je da mu je menadžer tima Antonio Konte rekao da više nije u njegovim planovima.

Fudbal 09.06.2017 | 21:30
Kosta: Konte mi SMS porukom javio da me ne želi!
Španac je postigao 20 golova na 35 utakmica i bio jedan od najzaslužnijih za titulu "plavaca" u Premijer ligi.

Proteklih meseci se često spekulisalo da će Kosta da napusti Stamford Bridž zbog ponude iz Kine, ali Španac tvrdi da nije on razlog, nego Konte.

"Ja sam igrač Čelsija, ali me ne žele ovde. Konte mi je porukom rekao da nisam u planovima Čelsija više. Rekao mi je da ne računa na mene za sledeću sezonu. Moj odnos sa trenerom je bio loš protekle sezone. Šteta, već sam prosledio poruku ljudima iz kluba koji odlučuju. Naći ću tim", rekao je Kosta.

Čelsi je platio Kostu 32 miliona funti 2014. godine Atletiko Madridu, a on je tokom tri sezone postigao 58 golova na 119 nastupa za "plavce". Najavio je moguć povratak među "jorgandžije" iako su im zabranjeni transferi do januara 2018.

"Pet meseci bez igranja? Ne znam, komplikovano je, ali ljudi znaju da mnogo volim Atletiko i da volim da živim u Madridu. Bilo bi lepo vratiti se, ali je teško biti 4-5 meseci bez fudbala. Sledeće godine je Svetsko prvenstvo, moram da mislim i o tome. Moram da igram", rekao je 28-godišnji napadač rođen u Brazilu.

Kosta je u januaru izostavljen s meča protiv Lestera zbog navodnog sukoba sa kondicioniom trenerom, kada su se i pojačale glasine da mu iz kineski Tjanđin Ćvanđijan nude 30 miliona evra godišnje, ali je Čelsi tada izjavio da nema nameru da ga proda.

U međuvremenu, Kinezi su doneli niz pravila o stranim fudbalerima u Superligi, pa sledeće sezone će moći da imaju samo trojicu, umesto četvorice, a moraće i da plate pored od 100 odsto na transfere iz inostranstva.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar