Milan tražio novac za intervju

Da li je pevač Milan Stanković ostao bez novca ili je umislio da je zvezda, ne znamo, ali da bi mogao da se spusti na zemlju, to je evidentno

Zabava 06.06.2017 | 13:25
Milan tražio novac za intervju
Iako je pred promociju nove pesme angažovao portparola kako bi dao intervjue u svim medijima, jer mu je bila potrebna promocija, on sada traži novac kako bi razgovarao sa predstavnicima medija.

Bahato ponašanje umišljenih zvezda nije strano kako kod nas, tako ni u svetu, ali se ono ne može tolerisati čak ni istinskim zvezdama koje svakodnevno pune koncertne dvorane i imaju na milione fanova, što se za Stankovića ne može reći.

Najveće zvezde na Balkanu nikada za svoje reči i izdvojeno vreme nisu tražile novac jer im je šou-biznis veoma poznat, a o njihovoj veličini upravo govori njihova karijera i ljudskost.

Stanković, koga je publika upoznala u takmičenju „Zvezde Granda”, ubrzo se ogradio od te vrste muzike i dugo bio medijski mrtav. Kada je odlučio da se vrati na scenu, bio je i više nego raspoložen da priča kako za novine, tako za portale, magazine, TV i radio-stanice.

Milana smo sreli na državnom takmičenju u plesu, gde je bio gost, kada nam je vrlo osorno poručio da će intervjue da naplaćuje.

- Neću da dajem izjave, treba da počnem da naplaćujem svaki put kada dam neku izjavu. Na društvenim mrežama imam ukupno pola miliona pratilaca, znate li vi koliko je to? - pitao je Milan nadobudno.

(Alo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Xxc

06.06.2017 12:01

Jake li zvijezde. Ko je on uopšte..........

ODGOVORITE
Name

Ko je on

06.06.2017 12:01

Prvi put cujem za njega

ODGOVORITE
Name

Eto

06.06.2017 12:33

Stankovic Milan pravi se bahat i silan...

Name

Zoki

06.06.2017 13:11

On nije dostojan bilo kakvog komentara,pored mladih,skolovanih i uspijesnih ljudi.

ODGOVORITE
Name

semko

06.06.2017 13:33

Ko je on?prvi put cujem za njega.da nije zalosno bili bi smjesno

ODGOVORITE
Name

'Ovo je Balkan'

06.06.2017 19:30

Samo onda je imao totalno bijelu kosu. Ne mislim da on radi nesto sto drugi ne rade samo mozda ne traze cash nego protu usluge.

ODGOVORITE