Prijeti opasnost: Novak svjestan

Novak Đoković brani trofej na Rolan Garosu, ali ističe da je prvi favorit za osvajanje turnira Rafael Nadal.

Svijet 26.05.2017 | 22:56
Prijeti opasnost: Novak svjestan
"Rafa i Rodžer su ove sezone napravili najbolje rezultate. Igraju fantastičan tenis. Takođe, Nadal igra na svojoj omiljenoj podlozi. Osvojio je tri turnira zaredom, i igra mnogo bolje nego prošle sezone.

On je definitivno prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa. Nadam se da ću na ovom turniru uspeti da odigram najbolje, da ću pružiti najbolje ovogodišnje izdanje. Ne želim da imam prevelika očekivanja, ne želim da na sebe natovarim nepotreban pritisak jer ga već imam. To je nekako sastavni deo onoga što mi radimo", kazao je Đoković.

Federer je otkazao učešće na grend slemu u Parizu, dok Marej ne dolazi u sjajnoj formi. S druge stane, Stan Vavrinka je već nekoliko puta pokvario planove Novaku Đokoviću.

"Endi je tokom četiri, pet meseci imao mnogo uspona i padova. I dalje pokušava da pronađe svoju pravu igru. Što se tiče Stana, on je sjajan igrač, uvek igra najbolje kada je najpotrebnije."

Novak je svestan i da opasnost vreba od mladih igrača.

"Dominik Tim i Aleksandar Zverev su u sjajnoj formi i mogu daleko da doguraju na turniru", jasan je bio Novak, prenosi Informer.rs

Novak Đoković počeće odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Francuske protiv Španca Marsela Granoljersa, dok bi u polufinalu mogao da igra sa Rafaelom Nadalom.

"Endi je tokom četiri, pet meseci imao mnogo uspona i padova.
I dalje pokušava da pronađe svoju pravu igru.
Stan uvek igra najbolje kada je najpotrebnije", rekao je Novak Đoković.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mis

27.05.2017 10:37

On je rekao sta je imao reci.Postedi nas molim te.

ODGOVORITE