Kanavaro dobija veliko pojačanje!

Imamo dogovor sa napadačem svetske klase! Četiri imena u igr! Predsednik Tijanđina Kvanđijana najavio bombastično pojačanje.

Fudbal 21.05.2017 | 16:30
Kanavaro dobija veliko pojačanje!
Šta li smeraju Kinezi?

To je pitanje koje se ovoga jutra postavlja posle izjava Šua Juhuija (predsednika Tijanđina Kvanđijana) da se taj klub usmeno dogovorio sa napadačem svetske klase koji treba da dođe na leto u klub.

Glasine povezuju četiri imena sa Tijanđinom, koji inače trenira Fabio Kanavaro. To su Pjer Emerik Obamejan, Edin Džeko, Antoni Modest i Dijego Kosta.

"U suštini smo rešili kog igrača želimo i napravili smo usmeni dogovor sa njim i klubom. Nismo još ništa potpisali, ali ne želim da iznosim njegovo ime u javnost tokom i dalje osetljivog perioda", prenosi Sport Bild reči Juhuija.

Takođe, saznali smo da Kvanđijan planira da dovede najmanje jednog fudbalera iz Evrope, a da će to verovatno biti i dvojica. Pored napadača, u klubu razmišljaju i o krilnom fudbaleru.

Inače, gore navedeni fudbaleri su odreda imali ponude kineskih klubova. Videćemo da li će neko od njih završiti pod trenerskom palicom Fabija Kanavara. Uglavnom, neko veliko ime je već dogovoreno.

Najskuplje pojačanje ovog kluba u istoriji bilo je dovođenje Aksela Vitsela u januaru ove godine za 20.000.000 evra iz Sankt Peterburga.

Takođe, ovaj klub je zimus doveo i Alešandre Pata za 18.000.000 evra iz španskog Viljareala.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar