Nema problema u saobraćaju

U Republici Srpskoj jutros se nesmetano saobraća na većini puteva, a na graničnim prelazima nema dužih čekanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Republika Srpska 19.05.2017 | 08:57
Nema problema u saobraćaju
Režim odvijanja saobraćaja od danas će biti izmijenjen na dionici magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak jedan, zbog izgradnje podzemnog dalekovoda.

U toku je sanacija kolovoza kroz grad Trebinje, na dijelu magistralnog puta M-6. Teretni saobraćaj iz pravca Ljubinja usmjerava se na kružnom toku desno, pa preko Ulice trebinjskih brigada i Кamenog mosta prema Bileći, a iz pravca Bileće lijevo preko Кamenog mosta i Ulicom trebinjskih brigada.

Zbog izgradnje kružnog toka, režim odvijanja saobraćaja izmijenjen je na raskrsnici u Milićima, na dionici magistralnog puta Кonjević Polje-Milići i regionalnog puta Milići-Zeleni Jadar.

Režim saobraćaja izmijenjen je na dionicama magistralnog puta Prijedor-Lamovita, Кozarac-Lamovita, Lamovita-Ivanjska i Ivanjska-Šargovac, radi iskopa sondažnih jama.

Zbog radova na bušenju i miniranju terena na dionici magistralnog puta Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub aktuelne su povremene obustave saobraćaja u trajanju od pet do 15 minuta, u periodu od 9.00 do 10.00 i od 14.00 do 17.00 časova.

Deminerski radovi izvode se na dionici regionalnog puta Srebrenica-Skelani, u mjestu Кragljivode. Od 8.00 do 16.00 časova saobraćaj se obustavlja 30, a propušta 10 minuta.

Zbog izgradnje vijadukta "Mahovljani" na auto-putu Banjaluka-Doboj, dionica Banjaluka-Prnjavor, petlja "Mahovljani" zatvorena je za sav saobraćaj, a vozači mogu koristiti petlju "Aleksandrovac".

Zbog izgradnje vijadukta na dionici magistralnog puta Nova Topola-Кlašnice, lokalitet Mahovljanske petlje, od 23.00 do 5.00 časova aktuelne su obustave saobraćaja do maksimalno 30 minuta, najviše četiri puta tokom ovog perioda.

Režim odvijanja saobraćaja izmijenjen je na magistralnom putu Кlašnice jedan-Prnjavor, zbog regulisanja ulaza i izlaza na magistralni put vozila gradilišta angažovanih na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor, i to u periodu od 7.00 do 19.00 časova.

Na regionalnim putevima Кaranovac-Кneževo, u mjestu Ljubačevo i dionici Ukrina-Gornja Vijaka, zbog aktiviranog klizišta, saobraća se jednom trakom, naizmjenično.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

U Federaciji BiH frekvencija vozila jutros je umjerenog intenziteta, osim dionica u gradskim centrima gdje je u jutarnjim časovima saobraćaj pojačan.

Zbog sanacije oštećenja u mjestu Donji Tičići na regionalnom putu Bilješevo-Кakanj saobraćaj će biti obustavljan od 9.00 do 15.00 i od 17.00 do 21.00 čas. Od 21.00 do 9.00 časova i od 15.00 do 17.00 časova vozila će saobraćati naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na deminiranju od 7.00 do 17.00 časova na snazi su povremene polučasovne obustave saobraćaja na magistralnom putu Trebinje-Ivanica /Bobovišta/.

Duže kolone vozila povremeno se formiraju na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, zbog radova koji još traju na području Hrvatske.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mmmmm....

19.05.2017 08:16

...Al svaki dan nede neko pogine.

ODGOVORITE
Name

slika

19.05.2017 15:42

Pretpostavljam da je slika sa Auto-puta za Trebinje u blizini aerodroma.

ODGOVORITE
Name

Semberac

19.05.2017 20:26

Ne vjerujem,ovdje su samo po tri trake.