Zbog vjenčanja na meti islamista

Zamjenik gradonačelnika Beča Johan Gudenus, koji se nedavno u Banjaluci oženio sa svojom dugogodišnjom devojkom rodom iz Republike Srpske, nalazi se na listi za odstrel islamista, prenose mediji.

Svijet 17.05.2017 | 22:30
Zbog vjenčanja na meti islamista
Kod dvojice islamista – jedan državljanin Tunisa, drugi državljanin BiH – uhapšenih u Egiptu, na osnovu informacija iz Njemačke, pronađena je lista sa imenima osoba koje treba ubiti.

Na listi su imena osoba iz više evropskih država, koje treba da budu ubijene, a među njima i ime Gudenusa.

Gudenus, koji se trenutno nalazi u posjeti Rusiji, rekao je da je zabrinut zbog svoje porodice, ali da ne namjerava da odustane od svoje borbe protiv radikalnog islama.Zbog liste za odstrel će Gudenus po povratku u Beč biti pod strogim nadzorom policije.

Naime, jedan osunjičeni terorista, koji je dio uhapšene grupe, nalazi se u bjekstvu.

Austrijska policija ne zna zašto se Gudenus našao na listi za odstrel, ali, kako prenose mediji, pretpostavlja da bi to moglo biti zato što se oženio ovog mjeseca u srpskoj crkvi u Banjaluci, ali i zbog svoje politike prema islamu.

(Telegraf)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

hahaha

17.05.2017 22:42

...cuj "zato što se oženio ovog mjeseca u srpskoj crkvi u Banjaluci" hhahahaha grohotom se smijem!!

ODGOVORITE
Name

Dr

18.05.2017 00:34

Hahahahahaha Svasta dokle ide ljudski cinizam daj pa ako vec izmislja zasta optuziti nekoga trazi nekakav razlog da barem neko povjetruje

Name

pero

17.05.2017 22:43

Hahhahahahhaahhahhhahahahahahhaa...

ODGOVORITE
Name

Mf

17.05.2017 22:46

Neka si ti nama ziv i zdrav i neka te Bog dragi cuva i tebe i tvoju porodicu pozdrav Republika Srpska-Srbac.

ODGOVORITE
Name

Dule

18.05.2017 04:54

Ma KO to Kaze pa u BiH nema terorista bar tako tvrdi mektic jedna opasnost je RS i Milorad dodik

ODGOVORITE
Name

ŽUĆO

18.05.2017 08:11

RE DULE, ZA SADA JESTE NAJVEĆA OPASNOST. KO RUŠI EKONOMIJU, PRODAJE PRIRODNA BOGATSTVA I TJERA MLADE IZ RS JE NEPRIJATELJ. OD TERORIZMA SE BRANI DRŽAVA JEDINSTVOM PEAVDOM ZA SVE A NE SAMO ZA ZA NJIH I TAKVE UVLAKAČE KAO ŠTO SI TI

Name

UVOZ

18.05.2017 08:40

Hoće Dodik da uveze terorizam pa pokušava na sve načine. DODIKU je terorizam spas samo da ne odgovara a i mogao bi izigravati žrtvu...to pali na izborima kod sirotinje raje...samo neka je stradanje u pitanju...neka je neimaština i bijeda na snazi i dobija izbore... važno je naći krivca.

ODGOVORITE