Ivanov prelomio: Mandat Zaevu

Predsednik Djorđe Ivanov u podne je predao mandat za formiranje nove vlade lideru SDSM Zoranu Zaevu, ističući da daje mandat Zaevu, koji je osigurao parlamentarnu većinu.

Region 17.05.2017 | 12:24
Ivanov prelomio: Mandat Zaevu
Ivanov je rekao da su prepreke za formiranje vlade uklonjene.

"Prvo, garantujem da ću osigurati zaštitu jedinstva, suvereniteta, teritorijalnog integriteta, multietničnosti i ustavnog poredka u zemlji, kao i očuvanje nacionalnih interesa. Obećavam da će proces donošenja odluka biti u skladu s vladavinom prava. Nijedan dokument, deklaracija, platforma neće biti uslov i osnova za upravljanje Makedonijom i postupanje Vlade Republike Makedonije" rekao je Zaev prilikom primanja mandata.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

braindamaged

17.05.2017 11:43

Opa pocelo je uklanjanje balkanskih diktatorcica na baterije, neka se spreme Milo, Mile, Rama, a u skorijoj buducnosti i najveci dramoser od svih Vucic.

ODGOVORITE
Name

Zozon

17.05.2017 13:13

Da,bas nam treba jedna gatacka gromada ,da nas vadi iz belaja,koja ne zna jeli posla ili dosla.

Name

Zool

17.05.2017 11:44

Prepreke prevaziđene,obećao mu da neće biti gonjen i da uživa slobodno u milionima koje je pokrao.

ODGOVORITE
Name

Jedino rješenje

17.05.2017 12:06

Očekivano je mada mislim da su ovim lopovima Gruevskom i kompaniji dali priliku da pobjegnu ili ih na određen način amnestirali od krivične odgovornosti . Nekako se ne mogu oteti utisku da je tako , al ako je ljudima u Makedoniji dobro zašto to ne prihvatiti.

ODGOVORITE