Zlatan šokirao ljekare!

Fudbaler Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović oporavlja se u Americi posle operacije kolena.

Fudbal 10.05.2017 | 09:00
Zlatan šokirao ljekare!
Šveđanin je pokidao prednji i zadnji ukršteni ligament desnog kolena prilikom lošeg doskoka kod prijema lopte, na utakmici protiv Anderlehta.

Za njega je ova sezona završena, a iako su neki govorili o kraju karijere, napadač ‘Đavola’ na teren će se vratiti na početku sledeće sezone.

Njegov agent Mino Riola otkrio je da su doktori s Univerzitetske bolnice u Pitsburgu, koji su operisali Zlatana ostali šokirani stanjem njegovog kolena.

"Njegova kolena su toliko snažna, doktori nisu videlii tako nešto. On ima kolena kakva je nemoguće imati posle 20-godišnje karijere. Savršena su, nema oštećenja", kaže Raiola i dodaje:

Lekari su zatražili od Šveđanina da posle fudbalske karijere ponovo dođe kod njih kako bi na njemu obavio naučna istraživanja.

"Zlatanova kolena su toliko snažna da lekari žele da se vrati u SAD posle fudbalske karijere kako bi sproveli istraživanje. Oni rade na najboljem institutu za kolenaa i ligamente pa žele da ustanove zašto su Zlatanova kolena bolja od svih drugih koja su videl”, dodao je agent napadača Junajteda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar