Ivica Iliev: Ovo nam je znak s neba!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže da je poraz Zvezde od Voždovca znak s neba, ali da nema opuštanja za crno-bele.

Fudbal 07.05.2017 | 13:30
Ivica Iliev: Ovo nam je znak s neba!
Partizan je prvi!

"Parni valjak" prestigao je Crvenu zvezdu i sada je sve u njegovim rukama. Poraz "večitog" rivala od Voždovca (2:3) probližio je crno-bele tituli prvaka, koja je pre tri nedelje delovala kao nedostižan cilj.

Partizan tri kola pre kraja Superlige Srbije ima tri boda prednosti.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nije gledao duel Voždovca i Zvezde, već mu je radosnu vest po završetku utakmice "na krovu" prenela supruga.

"Kada se na veliki praznik dogodi ovako nešto, onda je to sigurno znak s neba. Dobili smo derbi na Uskrs, a na Đurđevdan smo zaseli na prvo mesto. Sada je sve u našim rukama i imamo priliku da u naredna tri kola obezbedimo titulu prvaka", kaže za MONDO operativac Partizana.

U Humskoj su, čak i kada su se bodovi na početku sezone gubili u nizu, verovali da mogu do prvog mesta. Ali, o tituli, kao završenoj priči, niko ne pomišlja. Naprotiv.

"Verovali smo svakog dana da možemo do prvog mesta... Još ništa nije završeno, u opticaju je velikih devet bodova i moramo da budemo pametni, da svu energiju usresredimo ka cilju i konačnoj pobedi", upozorava Iliev.

Partizan ima pravo i na jedan remi.

Ali...

"Ne, nećemo tako da razmišljamo. Idemo na pobede, kao i do sada i da, ako sve bude kako treba, pred našim navijačima 21. maja proslavimo titulu šampiona", završio je Ivica Iliev.

Partizan u preostala tri kola očekuju dueli sa Voždovcem u Humskoj, Radničkim u Nišu i na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar