Kad neće Konte i Čolo, dobar je i Sari!

Trener Napolija istisnuo Spaletija na trećem mestu liste želja milanskog velikana.

Fudbal 08.05.2017 | 18:30
Kad neće Konte i Čolo, dobar je i Sari!
Trener Napolija Mauricio Sari takođe je u kombinaciji da postane novi trener Intera sledeće sezone. Aktuelni šef stručnog štaba Nerazura Stefano Pioli neće ostati na ovoj funkciji po završetku sezone, a vlasnici, porodica Suning, već su nagovestili da bi kormilo Nerazura rado poverili Antoniju Konteu ili Dijegu Simeoneu. 

Međutim, nijedna od tih opcija nije laka za realizaciju, pa Gazeta delo sport u jutrošnjem izdanju piše da na “Meaci” ozbiljno razmišlaju o Sariju. Posao koji je uskusni stručnjak odradio sa Napolitancima najbolja su mu preporuka za klupu Intera, a nisu prošle nezapaženo ni pohvale koje je nedavno predsednik FS Italije izneo na račun kormilara Napolija.

Sari je, prema informacijama Gazete, zbacio sa trećeg mesta trenera Rome Lučana Spaletija, pa će biti zanimljivo kome će kineski vlasnici poveriti Inter za sezonu 2017/18.

Jedno je sigurno, poslednji put kada su na “Meacu” doveli trenera iz Napulja, nisu se proslavili. Valter Macari je oteran posle očajnih rezultata, pa će biti zanimljivo videti koliko bi trajao Mauricio Sari, čovek koji nema trofej u trenerskoj karijeri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar