Lionovi asovi odbili Napoli zbog mafijaške TV serije!

Kriva je Gomora!

Fudbal 02.05.2017 | 10:30
Lionovi asovi odbili Napoli zbog mafijaške TV serije!
Scenario je napisao rođeni Napolitanac Roberto Savijano, inače veliki navijač Napoli. Zle namere sigurno nije bilo, ali ispostaviće se da je njegovo remek delo, TV serija Gomora, oštetilo njegov omiljeni klub. Poznati menadžer Frederik Geratvrdi, naime, da su dvojica asova lionskog Olimpika odbila da potpišu za klub sa stadiona San Paolo baš zbog toga kako je sam Napulj prikazan u pomenutom TV programu o mafiji.

"Dosta sarađujem sa Lionom tako da znam da je Napoli bio vrlo blizu dogovora ne samo sa Maksimom Gonalom, nego i Korentinom Tolisoom. Znate zašto nisu hteli da dođu? Zato što ih je neko naplašio pričama o gradu. Znam kakav je Napulj, da je fantastičan grad, ali nažalost slika koja se prenosi napolju nije takva. U Francuskoj, primera radi, gledamo Gomoru i gledaoci imaju ekstremno negativnu sliku", svedoči Gera za klupski Radio Kiss Kiss.

Ne laže, jer svojevremeno je o tome pričao i Napolijev gazda Aurelio De Laurentis. Mada mu nisu svi verovali kada je govorio da je pojedine igrače teško ubediti da izaberu baš Napulj kao mesto stanovanja.

Ali Napulj zaista ima loš imidž. Može biti i neosnovano, ali loš imidž.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar