Ženama malo jedan muškarac!

Nešto više od 70 odsto žena uz sebe ima muškog prijatelja na kog uvek može računati.

Svijet 19.04.2017 | 07:41
Ženama malo jedan muškarac!
Međutim, različiti tipovi muških prijatelja bi dobro došli svakoj ženi.
 
Šarmer je tako tip muškarca koji smesta popravlja raspoloženje, deli komplimente i zabavlja. Njegovo dodvoravanje omekšava ženske crte lica u zadovoljan osmeh, a uz to pruža i savršen uvid u psihološki profil muškaraca poput njega.

Iskrena ženska prijateljstva često završe neprijateljstvom, a muškarci bez okolišanja i vređanja osećaja mogu reći kako drugi muškarci razmišljaju i najvažnije - kako te vide.
 
Štreber je tip prijatelja kog je dobro imati jer razvija širu i potpuniju sliku o muškom rodu, ai pomaže shvatiti jednostavno logičko razmišljanje većine muškaraca. Uz to, njegove tehničke sposobnosti naučiće te ponešto i o svetu izvan onog društvenog.
 
Pustolovi i ekscentrici su prijatelji koji stvaraju uspomene. Uz njih ćeš probiti svoje granice i iskusiti ono što nikad nisi. Mada njih nije lako zauzdati jer im treba puno prostora, ali su odlični zabavljači.

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

KAHPIJA .,,!!

19.04.2017 06:17

Muskarac moze biti sami švaler a nikako prijatelj

ODGOVORITE
Name

Kupus

19.04.2017 06:54

Ko tako misli vecinom je sam i nema prijatelja.Postoje i simpatije ili razni interesi.Ali upravu si dosta muskaraca nevidi zenu nego samo njen Batak.

Name

AHMO LEPINA

19.04.2017 06:18

MOJOJ DZULZARI MALO I PET RCEVAKU.

ODGOVORITE
Name

djoko

19.04.2017 09:55

Evo joj i moj sesti