Govedarica čestitao Vaskrs

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica čestitao je danas Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju najveći hrišćanski praznik - Vaskrs.

Republika Srpska 16.04.2017 | 12:43
Govedarica čestitao Vaskrs
"Naš narod je uvijek bio u velikim iskušenjima i često na istorijskim vjetrometinama, a savremeni svijet živi sa novim krizama, ratovima i velikim socijalnim razlikama, koji prijete sve većim razaranjima i osjećajem beznađa.

Vaskrsenje Hristovo je uvijek nova nada i pobjeda duha obnove i novog početka, pobjeda univerzalnih ljudskih vrijednosti nad duhom dekadencije i nazadovanja", navodi se u čestitki.

Govedarica je istakao da su Hristov život, stradanje i vaskrsenje jedina nada koja može naći mjesto u srcima svakoga, bez obzira na socijalni položaj, društveni status ili odgovornost koju neko nosi, saopšteno je iz SDS-a.

"Danas, kada možda više nego ikada sa strepnjom gledamo u našu nacionalnu budućnost, kada nam je potrebna istinska sabornost oko zajedničkih ciljeva i duhovno rukovođenje pred novim izazovima, Hristov život, stradanje i vaskrsenje su jedina nada koja može naći svoje mjesto u srcima svakoga", dodaje se u čestitki.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Knez

16.04.2017 11:17

Svaka cast na lijepoj cestitki!

ODGOVORITE
Name

vaskrs

16.04.2017 11:28

Ovo je cestitka pravog hriscanina!

ODGOVORITE
Name

Jelena

16.04.2017 11:37

Stvarno bez nekog priklanjanja jednima ili drugima, ovo je stvarno prelijepa cestitka, ovo samo umjetnicka dusa moze napisati.Svaka cast na zaista lijepim rijecima i zeljama.

ODGOVORITE
Name

Janko

16.04.2017 11:50

Samo Hercegovci mogu napisati ovako lijepe rijeci. Vaistinu se rodi, Srbine.

ODGOVORITE
Name

PDP

16.04.2017 15:33

Samo radite gospodine Vukota kao što ste i napisali, zajedno sa ostalim liderima, i za srpski narod neće biti problema.