Gotovo je - Kolašinac izabrao Arsenal!

Everton ponovo izvisio!

Fudbal 16.04.2017 | 13:30
Gotovo je - Kolašinac izabrao Arsenal!
Čelsi, Mančester Siti, Milan, Juventus, ali pre svih Everton. Karamele su bile najupornije kad je trebalo udvarati se Seadu Kolašincu. Ali kao i prošle godine kada su se nudili Lukasu Perezu, pojavio se lepši i bogatiji Arsenal i pokvario atmosferu. Nekoliko relevantnih medijskih izvora tvrdi da je Everton još jednom ostao kratkih rukava i da će Kolašinac karijeru nastaviti na Emirejtsu.

Navodno je predugovor već potpisan, mada se detalji ne znaju. Zna se samo da će se Kolašinac ozbiljno opariti, pošto mu u junu ističe ugovor sa Šalkeom, pa u London stiže kao slobodan igrač. A to ima svoju cenu. Plata je, uostalom, bilo ono što je prevagnulo na Arsenalovu stranu, a imajte na umu da mu je Everton navodno nudio 10.000.000 godišnje računajući tu i sve bonuse?!

Šalkeova ponuda od 4.500.000 evra godišnje za produžetak saradnje deluje zaista mizerno, iako je ogroman novac u pitanju.

Sasvim drugo pitanje je da li Kolašinac zaista vredi toliko? I da li to znači da Arsen Vengerostaje u klubu? Neko je morao da odobri ovoliku platu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bravo

17.04.2017 06:22

Čestitam i sve naj bolje u Arsenalu

ODGOVORITE