Bartra: Kad pogledam zglob osjećam ponos!

Španski fudbaler Mark Bartra koji je u utorak povredio ruku posle bombaškog napada na klupski autobus u Dortmundu, uspešno se oporavlja od operacije.

Fudbal 16.04.2017 | 23:56
Bartra: Kad pogledam zglob osjećam ponos!
U veoma emotivnom pismu obratio se svim ljudima koji su bili zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje prethodnih dana, koji su mu pružali podršku na društvenim mrežama.

"Danas sam imao posetu u bolnici zbog koje sam presrećan. Oni su moje sve, razlog zbog kog se uvek borim da prevaziđem sve probleme, tako i ovo najgore iskustvo u mom životu koje nikome na svetu ne bih poželeo", počeo je pismo izrazivši zadovoljstvo zbog posete svoje porodice.

Čitava svetska javnost bila je potresena posle užasnog događaja u Nemačkoj, kada je samo nekoliko sati pre utakmice Lige šampiona između Borusije i Monaka eksplodirala bomba u blizini klupskog autobusa domaćina. Tom prilikom Špancu je slomljena ruka, a šaka mu je bila izrešetana slomljenim staklom.

"Bol, panika i neizvesnost zbog neznanja šta se uopšte događa i koliko će trajati. Bilo je to najdužih 15 minuta u mom životu", piše vidno preplašeni fudbaler.

Ovaj događaj uticao je snažno na bivšeg fudbalera Barselone, koji je ipak imao sreće da nije ozbiljnije nastradao.

"Ovih dana dok gledam svoj otečeni i teško povređeni zglob, znate li šta osećam? Ponos! Ponos zbog toga što pored svog zla koje su hteli da nam nanesu u utorak, ostalo je samo na ovome. Hvala svima, doktorima, sestrama, medijima, ljudima iz kluba i prijateljima koji su mi prenosili vašu ljubav i podršku. Dali ste mi neverovatnu snagu da sve ovo prevaziđem i nastavim dalje", kaže u veoma emotivnom tekstu štoper Borusije.

Za kraj je poručio da je na ovaj način želeo da se rastereti i učini da se slegne prašina, ističući da je sada 100 odsto skoncentrisan na svoj što brži oporavak.

"Jedino što želim je da svi živimo u miru i ostavimo ratove iza sebe", zaključio je Bartra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar