Krkić: Nisam se nudio Espanjolu!

Fudbaler Stouka na pozajmici u Majncu Bojan Krkić kaže da nije nudio svoje usluge Espanjolu, gradskom rivalu Barselone u kojoj je ponikao.

Fudbal 14.04.2017 | 08:00
Krkić: Nisam se nudio Espanjolu!
Krkić je putem Tvitera demantovao navode španskih medija sa početka nedelje da bi karijeru mogao da nastavi u Espanjolu.

„Želim da razjasnim da nisam nudio svoje usluge nijednom timu, pa ni Espanjolu. Imam ugovor sa Stouk Sitijem i jedino sam fokusiran na to da pomognem Majncu i nastavim da naporno treniram do kraja svoje pozajmice" kaže Krkić.

Majnc je šesti klub za koji nastupa igrač srpskog porekla od sezone 2007/2008. kada je po prvi put nastupio za seniorski tim Barselone.

Od prvih nastupa u seniorskoj ekipi, bio je u senci Lionela Mesija, pa je posle nekoliko godina u Barsinom pogonu igrao za Milan, Romu, Ajaks, Stouk i sada Majnc.

Navode o njegovom mogućem transferu u Espanjol je prenelo više španskih medija. Espanjol navodno pokazuje interesovanje za dvadesetšestogodišnjeg „vunderkinda" „La Masije", ali prednost ipak daje Marijanu iz Real Madrida i Serhiju Leonu iz Osasune.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar