Gazda Meklarena ne da Alonsa u transferaški promet!

Vozaču Meklarena u Kini se nasmešilo nebo, pala je kiša i popravila očajne performanse nejegovog bolida. Toga je svestan i Zek Braun koji ga ljubomorno čuva.

Ostali sportovi 13.04.2017 | 08:45
Gazda Meklarena ne da Alonsa u transferaški promet!
I sam Fernando Alonso je svestan da ga je na VN Kine nebo pogledalo kada je pala kiša. Tako se našao u šansi da vozi koliko toliko konkurentnu trku.

„Moju poziciju je definitivno popravila kiša u Kini. Mislim da će u Bahreinu biti jako teško jer je skoro sigurno da će staza biti suva“, rekao je Fernando Alonso, a tračeve oko njegovog transfera u toku sezone prekida prvi čovek tima iz Vokinga, Zek Braun.

„Fernando nam je obećao da neće imati razgovore oko transfera do kraja sezone. Takođe, on je rekao da će i kada dođe do toga prvo pričati sa nama“, rekao je Zek Braun za Dejli mejl.

Inače, Fernandu Alonsu na kraju ove sezone ističe ugovor sa Meklarenom koji vredi 38.000.000 funti. Kako Španac trenutno nema konkurentan položaj u Meklarenovom bolidu, očekuje se da će potražiti jaču sportsku sredinu. Spominje se i Mercedes, a mestoValterija Botasa smatra se otškrinutim vratima za Alonsa. Naime, njemu je Toto Volf dao samo jednogodišnji ugovor...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar