Milinković-Savić: U Torinu zbog Mihe, Adema i Saše!

Vanja Milinković-Savić, golman mlade reprezentacije Srbije, kaže da je izabrao prelazak u Torino zbog trenera Siniše Mihajlovića, Adema Ljajića i Saše Lukića.

Fudbal 12.04.2017 | 22:00
Milinković-Savić: U Torinu zbog Mihe, Adema i Saše!
Milinković-Savić od leta zvanično će postati golman "bikova, ali se već sada priključio novom timu da trenira i da se što pre navikne na novu sredinu.

"Dobio sam nekoliko ponuda, ali sam izabrao Torino zbog Mihajlovića, kao i Ljajića i Lukića, govorimo istim jezikom i biće mi to od velike koristi. Redovno pratim Seriju A i primetio sam da se mnoge utakmice odlučuju u poslednjim minutima. Mislim da je to dobro, ne želim da umrem od dosade na golu, volim pritisak jer održava koncentraciju", rekao je Milinković-Savić za italijanski Tutosport.

Srpski golman projektovan je kao naslednik Džoa Harta, kome na kraju sezone ističe pozajmica iz Mančester Sitija.

"Hart je ove sezone u Torinu pokazao svoj talenat, navijači su se navikli na njegove odlične partije, a onda bi ja trebalo da budem njegov naslednik. Spreman sam da uradim sve, ne bojim se ničeg".

Vanja Milinković-Savić otkrio je da mu je idol iz detinjstva bio bivši golman Juventusa, Milana i Torina Kristijan Abijati.

"Možda je nekome čudno, ali ja sam mu se divio", zaključio je brat Sergeja Milinković-Savića, kome će biti protivnik naredne sezone u duelu Lacija i Torina.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar