Sa kim je Kaća varala Buhu?

Pevačica priznaje da više nema nikakav kontakt sa sada već bivšim dečkom Nemanjom.

Srbija 09.04.2017 | 19:34
Sa kim je Kaća varala Buhu?
Katarina Grujić već izvesno vreme je sa vlasnikom jednog noćnog kluba u Hrvatskoj, a informacija o njenoj tajnoj vezi prvo je došla do porodice njenog dečka Nemanje Buhe.

Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Kaća se često viđala vlasnikom jednog kluba u kom je često i nastupala.



Kako tvrdi izvor, upravo je ovaj biznismen kriv što su Nemanja i Katarina okončali svoju ljubavnu romansu.

"Nemanjina porodica je veoma uticajna, ima poslovne partnere u svim zemljama bivše Jugoslavije. Igrom slučaja, oni su u prijateljskim odnosima i sa bliskim saradnicima ovog biznismena, pa je bilo neminovno da saznaju. Čak su im prosledili i Katarininu fotografiju u zagrljaju tog muškarca", kaže izvor blizak porodici Buha.

"Kada su saznali za Kaćin ispad, Nemanjini roditelji su sve preneli sinu i insistirali da on raskrsti s njom. Ipak, on je lično želeo da se uveri u Kaćinu nevernost, pa ju je danima proveravao", priča izvor.



Tim povodom, oglasila se i Grujićeva koja je negirala ove navode.

"Nije istina da sam varala i ne znam odakle ljudima priče da sam bila neverna. Navikla sam da mnogima budem trn u oku, pa znam da će sada svašta da izmišljaju o meni. Pa ja sam raskinula s njim i ljudski smo se pozdravili", rekla je pevačica, a na pitanje da li je i dalje u kontaktu s bivšim, rekla je:

"Ne čujemo se. Rekli smo šta smo imali pre deset dana i više nema potrebe da se čujemo", završila je Kaća.



(Pink.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar