Rečenica zbog koje su odahnuli u Dortmundu!

Strah da će im pokupovati "sve što valja" je sveprisutan u Dortmundu, ali rečenica direktora Bajerna je tu bar da malo smiri navijače. Ako Karl-Hajnc Rumenige ne laže, naravno. . .

Fudbal 09.04.2017 | 21:30
Rečenica zbog koje su odahnuli u Dortmundu!
Da li se to završava noćna mora navijača Dortmunda ili je to još jedna igrica iz Minhena?

Izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige je za nemačke medije da šampion Nemačke neće više dovoditi fudbalere "milionera" i da nije bilo, niti će biti, kontakata oko transfera Pjera Emerika-Obamejanga, Julijana Vajgla, Usmana Dembelea ili Kristijana Pulišića.

Prvobitno su se pojavile informacije da se sprema još jedna Bajernova "otimačina" i oslabljenje konkurenata - što je bio slučaj prethodnih godina u kojima su Bavarci postali sila.

Sa "Signal Iduna parka" na "Alijanc arenu" odlazili su Robert Levandovski, bez obeštećenja, ali i Mats Humels i Mario Gece...

Navijači su bili besni na ove igrače, ali i na Bajern koji je već "završio" dva transfera za leto tako što je već dogovorio saradnju sa Sebastijanom Rudijem i Niklasom Sileom iz Hofenhajma.

Ako je verovati Rumenigeu - Dortmundove igrače neće dirati.

"Svakog dana čitam te besmislice i shvatam da je sve manje napisanih stvari zaista i tačno. Mogu da garantujem da mi nismo, niti ćemo, kontaktirati ijednog od tih igrača", poručio je Karl-Hajnc Rumenige u izjavi za "WAZ" uoči današnjeg "Der Klasikera".

Bajern je u nekim sezonama "iza nas" čerupao rivale koji pokušaju da ih ugroze, pa su tako iz Leverkuzena, koji je igrao finale Lige šampiona 2002. godine, stigli Mihael Balak, Ze Roberto i Lusio, a iz Verdera koji je "pretio" 2007. godine - Miroslav Klose i Tim Borovski.

Talentovani igrači Dortmunda ih pak ne interesuju...

"Imamo odličnu saradnju sa Dortmundom, ali vas uveravam da ne želimo te igrače. Ne znam ni zbog čega bi ih Borusija prodala? Ne kupujemo igrače da bismo oslabili konkurenciju, nego samo da bismo se mi pojačali", podvukao je Rumenige.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar