Kuva u Dortmundu, Obamejana počeli da napadaju i saigrači!

Glupo ti je to što radiš! Marsel Šmelcer na strani kluba.

Fudbal 07.04.2017 | 14:30
Kuva u Dortmundu, Obamejana počeli da napadaju i saigrači!
Nešto, definitivno, nije u redu u Dortmundu. Kako sad stvari stoje, najveći problem Borusije zove se - Pjer Emerik Obamejan.

Od početka sezone napadač iz Gabona je u centru pažnje, koliko zbog golova (dao ih je 32 u svim takmičenjima), toliko i zbog očiglednih ispada kojima staje na žulj čelnicima kluba. Tri su takva podigla veliku prašinu i dovela u pitanje ostanak sjajnog strelca na Vestfalenu. Prvi je jesenji incident, kad ga je trener Tomas Tuhel izbacio iz tima pred utakmicu sa Sportingom iz Lisabona zato što je bez njegovog znanja otišao u Milano,umesto da bude u karantinu. Sredinom marta je „lansirao“ novu frizuru sa znakom Najkija, što se nimalo nije dopalo rukovodiocima, jer je tehnički sponzor Borusije Puma, da bi na derbiju sa Šalkeom napravio novi gaf, tako što je ponovo posegao za Najkijem (čiji je promotor) i masku Spajdermena, koju je izradio američki snabdevač sportske opreme, stavio preko lica kako bi proslavio pogodak za 1:0.

Zbog toga je kažnjen 50.000 evra, ali po svemu sudeći strasti se nisu smirile, jer je danas fudbalsku Nemačku uzburkao Marsel Šmelcer, izavom da je njegov klupski drug povukao „glup potez“ na gostovanju u Gelzenkirhenu.

„Svi smo znali da nešto sprema za derbi, ali to što je uradio je bilo glupo. Niko od igrača nije imao pojma o čemu se radi. Već smo pričali sa njim, klub će mu još jednom skrenuti pažnju i mislim da ćemo problem rešiti između nas“, rekao je Šmelcer.

Deo medija u Nemačkoj smatra da Pjer Emerik Obamejan namerno „kuša“ čelnike kluba, provocira ih kako bi ga na leto pustili. Zaintereosvani su Real Madrid, Mančester Siti, PSŽ, dok ga sanja Milan, ako do kraja izvede promenu vlasničke strukture i obezbedi ogroman novac za renoviranje ekipe. Što se Borusije tiče, ona je svesna kakvog strelca imam, ali kako niko ne želi nezadovoljnog igrača u svlačionici, suma od 65.000.000 evra na ime obeštećenja je ona kojom bi u Dortmundu bili zadovoljni.

„Obamejan zna kako da se nosi sa ovim problemom. Znamo dobro što sve može da uradi za nas na terenu, a isto tako i on zna šta mi možemo da uradimo za njega. Važno je da nastavimo da dišemo kao jedan, da se ponašamo kao tim. Obamejan je toga svestan“, uverava Šmelcer.

Šta vi mislite: da li Omabejan posle ovoga ostaje na Vestfalenu?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar