Doktor je ponovo inspirisan - lomiće u Argentini!

Uz dobar asfalt i odgovarajući odabir pneumatika argentinska Moto GP seansa će goditi Rosijevom motociklističkom ukusu.

Ostali sportovi 06.04.2017 | 13:45
Doktor je ponovo inspirisan - lomiće u Argentini!
Navijači Movistar Jamahe očekuju jakog Valentina Rosija na stazi Rio Hondo u Argentini! Po svoj prilici to će i dobiti jer Italijan obećava proboj do vrha. On se nada da se u drugoj rundi Moto GP prvenstva neće probijati iz pozadine startnog grida i da će borba za visok plasman biti realnost za Jamahin tim tokom kompletnog vojevanja u Argentini.

„Tokom trkačkog vikeda i prve trke smo fiksirali nedostatke i popravili dosta toga na prednjem točku. Tako smo se probili na podijum u Kataru. Sada idemo u Argentinu na stazu koja mi se mnogo sviđa“, kaže Valentino Rosi uveren u pozitivan ishod argentinske Moto GP misije.

„Nadam se da će asfalt biti bolji ove godine. Prošle sezone nam podloga staze nije išla naruku, ali imam razloga da mislim da sada to neće biti slučaj. Radićemo još dosta do trke kako bi podijum bio naš“, izjavio je Valentino Rosi, koji je 2015. pobedio na stazi Rio Hondo u Argentini.

Za kraj, dobro je reći da je Italijan prošle sezone u Argentini bio drugi sa nešto više od sedam sekundi zaostatka za Markom Markezom. Razlog Rosijeve muke po izveštajima Movistar Jamahe bio je asfalt staze Rio Hondo. Iz tog razloga zaključno sa ovim trenutkom, tim Jamahe ulaže najveću moguću pažnju i fokusira se na odabir prave smeše Mišlenovih pneumatika, posebno za prednji točak „M1“ motocikla.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar