Ogroman doprinos Policije Srpske

Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović istakao je da su pripadnici policije Republike Srpske dali nemjerljiv doprinos u odbrani i stvaranju Srpske

Republika Srpska 04.04.2017 | 11:55
Ogroman doprinos Policije Srpske
"Neodvojiv je doprinos policije Srpske od ostalih učesnika u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu u očuvanju Republike Srpske", rekao je Mitrović Srni, povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije i 25 godina Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

On je istakao da policija Republike Srpske u mirnodopskim uslovima ulaže posebne napore u obezbjeđivanju mira i bezbjednosti svih naroda i građana Republike Srpske.

"Mislim da bi društvo u cjelini trebalo raditi više na stvaranju materijalnih uslova za veće plate i opremanje policije, te bolje uslove njihovog rada", zaključio je Mitrović.

U proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu poginula su i nestala 782 pripadnika MUP-a Republike Srpske.

Povodom Dana policije i 25 godina MUP-a Republike Srpske u Banjaluci će danas biti otkriven i osveštan spomenik, služen parastos i položeni vijenci poginulim pripadnicima MUP-a.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar