Rajkonen: Rezultati su samo pitanje vremena!

Ledeni Finac se podigao iz letargije koju su izazvale izjalovljene takmičarske nade u 2016. godini.

Ostali sportovi 05.04.2017 | 08:45
Rajkonen: Rezultati su samo pitanje vremena!
Vozač Ferarija, Kimi Rajkonen je konačno pustio niz vodu pesimizam iz 2016. godine. Ledeni Finac smatra da su početni rezultati njegovog timskog kolege, Sebastijana Fetelaplod uspešneih priprema cele ekipe, pa da su s tim u vezi i njegove dobre partije u Ferariju zagarantovane.

„Zbog izvesnih unutrašnjih reorganizacija očigledno je da je potrebno nešto više vremena da se pronađu pravi načini za što bolje funkcionisanje. Već neko vreme radimo na pravi način, ali rezultati uprkos tome nisu stizali. Nadam se da će ove godine mukotrpan rad uroditi plodom, jer se nekada jednostavno dešava da pomaci ne daju rezultate“, rekao jeKimi Rajkonen opterećen prošlim dešavanjima, ali se na kraju trgao i ocenio kako sebe ponovo može da svrsta u red dovoljno konkurentnih vozača na stazi.

„Sada verujem da smo učinili stavari koje će ceo tim poterati unapred. Mislim da nema razloga za pesimizam, i da su moji rezultati sa ovakvim radom donose samo jedno pitanje. Znajte, samo je pitanje časa kada ću zbog svega imati zadovoljavajući rezultat na stazi“, izjavio je posle dužeg pesimističnog perioda, Kimi Rajkonen.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar