Sahranjen Veljko Stevanović

U Bijeljini je danas sahranjen Veljko Stevanović, predsjednik Saveza udruženja izbjeglih i raseljenih lica i povratnika Republike Srpske, koji je poslije duže bolesti preminuo u subotu. U gradskoj skupštini tim povodom održana je komemoracija.

Republika Srpska 03.04.2017 | 17:35
Sahranjen Veljko Stevanović
Prigodnim oproštajnim govorima prisutnima su se obratili Mirko Nikić, generalni sekretar Saveza udruženja izbjeglih i raseljenih lica i povratnika Republike Srpske, kao i članovi porodice.

"Postoje i takvi ljudi, takvi primjeri velikih, a običnih ljudi, koji nam poput Veljke Stevanovića pokazuju pravi put iskrenosti, požrtvovanosti. Put kojim dok koračamo mijenjamo vlastite navike i sklonosti, misleći manje o ličnim ciljevima, a više o problemima drugih."

"U mnogim razgovorima smo pričali o problemima drugih, a manje o njegovim problemima", dodao je Dragan Stevanović, član porodice Veljka Stevanovića.

Stevanović je rođen 7. septembra 1962. godine u Tuzli, gdje je živio sa porodicom do izbijanja ratnih sukoba u BiH.

Od 1992. godine nastanjen je u Bijeljini. Bio je veliki borac za prava izbjeglih i raseljenih lica na području regije Bijeljina, a potom i na nivou Republike Srpske.

Veljko Stevanović sahranjen je na gradskom groblju u Pučilama.

(BN televizija)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Prijatelj

03.04.2017 17:38

Laka ti zemlja i vjecni spokoj prijatelju moj.

ODGOVORITE