Alonso je zadovoljan povratkom Ferarijeve moći!

Dvostruki nosilac F1 titule misli da je Ferari odlično krenuo, ali da je ipak potrebno više od jedne trke da bi mogli da se procene krajnji dometi Skuderije.

Ostali sportovi 03.04.2017 | 11:15
Alonso je zadovoljan povratkom Ferarijeve moći!
Bivši vozač tima iz Maranela, a sadašnji nevoljnik posustalog Meklarena, Fernando Alonso kaže da je zadovoljan prvim Ferarijevim nastupom i pobedom Sebastijana Fetelau Melburnu. Po njegovim rečima, 18 meseci suše za Skuderiju je suviše dug period da se on ne bi iskreno radovao uspeh svoje bivše ekipe.

“Zadovoljan sam zato što konačno gledam svoj stari tim u konkurentnoj ulozi. Mislim da su na istoj trci i prošle sezone mogli da naprave dobar posao, ali da nisu morali da obave tu dodatnu posetu boksu zbog koje je pobedio Niko Rozberg”, rekao je Fernando Alonso, ali nije komentarisao svoj status u Meklarenu u svetlu najnovijih vesti u kojima stoji da bi Španac mogao u sred sezone da napusti tim iz Vokinga.

“Ništa, mislim da ne treba da preterujemo, ali i da se zalećemo sa izjavama i ocenama. Trebalo bi da sačekamo da se izveze par trka pa da vidimo kako će ići Ferari. Oni su i prošle godine lepo išli u Melburnu”, zaključio je Fernando Alonso.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar