''Pronađen DNK jednog napadača''

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su pronađeni tragovi krvi jednog od napadača na navijače moskvoskog Fudbalskog kluba "Spartak" u Beogradu i da se sada radi DNK analiza.

Srbija 27.03.2017 | 17:38
''Pronađen DNK jednog napadača''
"Daćemo sve od sebe da napadači budu pronađeni", poručio je Vučić i istakao da je za njega neshvatljivo da se od jednog divnog sportskog događaja napravi nešto po čemu će se loše pričati o Srbiji, ali da je to i ljudski neprihvatljivo.

On je naveo da je o tome razgovarao sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem prije sastanka sa ruskim predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

"Kakvo je to rešenje da nekog ubodete nožem? Samo sam Boga molio da me niko ništa ne pita jer ne znam šta bih odgovorio na to. Naravno, naš domaćin predsednik Putin je korektan čovek, pa zna da svuda ima raznih ljudi", rekao je Vučić novinarima poslije sastanka sa ruskim predsjednikom.

On je podsjetio da su Stefanović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar posjetili povrijeđene ruske navijače i ponovio da će Srbija učiniti sve da uhvate napadače.

"Nadam se da će srpsko pravosuđe biti efikasno i da će veoma strogo kazniti počinioce tog nedela", rekao je Vučić.

Trojica navijača moskovskog Fudbalskog kluba "Spartak" povrijeđena su u subotu u Beogradu kada ih napala grupa ljudi.

Dvojica navijača su hospitalizovana, dok je treći zadobio samo ogrebotine.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

yugosloven

27.03.2017 15:55

PAR NADROGRANIH BUDALA NAPRAVE PROBLEM SVE ISTO BIH HRVATSKA SRBIJA TITOVA MURIJA JE BILA NAJBOLJA PRVO UDARA A ONDA PITA STA SI POGRIJESIO

ODGOVORITE
Name

kalimero

27.03.2017 15:57

Da, tako izjavi ministar policije Aleksandar Vučić.

ODGOVORITE
Name

Nemoguce

27.03.2017 17:12

Da li se ponavlja izjava Vucica pred lokalne izbore kad je rekao da se zna ubica pjevacice ali da ce ime objaviti poslije izbora,a evo nazalost dodjose jos jedni izbori.Sretno

Name

re.NEMOGUCE

27.03.2017 23:41

JOJ DA NEVIDZO TVOJ KOMENTAR IJA BI NAPISO ISTO. OVAJ SAMO LAZE ISTO I PROSLE GOD> KAD JE LICNO ON REKO NA TV DA SE ZNA UBICA AL SE CEKAJU IZBORI. TOJE PRODAVANJE MUDA ZA BUBREGE.

Name

SALE

27.03.2017 20:03

Ovaj covek je postao i premijer za dnk.zatoo u nedelju samo jako..beli preletacevic 5!!!

ODGOVORITE