Roben: Ovo je noćna mora!

Kapiten Holandije posle poraza od Bugarske priznaje da je ekipa odigrala katarstrofa i da se nalazi u veoma teškoj situaciji.

Fudbal 27.03.2017 | 15:00
Roben: Ovo je noćna mora!
Fudbaleri Holandije doživeli su hladan tuš u Sofiji u subotu uveče, kada su izgubili meč kvalifikacija za Mundijal u Rusiji rezultatom 2:0.

"Oranje", koje je 2014. na prethodnom Svetskom prvenstvu, bilo treći tim sveta, sada se suočava sa ozbiljnom situacijom u kvalifikacionoj grupi A, gde posle pet odigranih kola zauzima četvrto mesto.

Oni imaju sedam osvojenih bodova, šest manje od vodeće Francuske i tri manje od drugoplasirane Švedske.

Kapiten Holanđana Arjen Roben nije bio mnogo rečit posle poraza u Sofiji.

"Šta da vam kažem? Došli smo ovde sa najboljim namerama, a doživeli smo pravu noćnu moru", rekao je Roben posle dva gola koja im je "isporučio" Spas Delev u 5. i 20. minutu meča.

"I kada smo pobeđivali bili smo zajedno, i sada smo zajedno kada gubimo. Mada, činjenica je da je oko nas sada sranje. Tužan sam i bez reči", naveo je iskusni napadač.

Holandija bi tako posle izostanka sa Evropskog prvenstva prošle godine mogla da propusti još jedno veliko takmičenje.

"Prvo poluvreme je bilo šokantno. Katastrofa. Mnogo toga smo odradili loše. Mogli bismo sad da tražimo krivce, ali to ne bi promenilo rezultat. Surova istina je da smo poraženi", dodao je Roben.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar