Iguana gledala meč Hasa i Vaselog i ''napravila selfi''!

U godinama za nama, nagledali smo se svakakvih scena i čuda na sportskim borilištima širom sveta.

Tenis 23.03.2017 | 13:15
Iguana gledala meč Hasa i Vaselog i ''napravila selfi''!
Ipak, ono što se prethodne noći dogodilo u okršaju Jiržija Veselog i Tomija Hasa, u okviru prvog kola Mastersa u Majamiju, sigurno je jedna od najneobičnijih stvari ikada.

Sredinom trećeg seta na semaforu pored terena pojavila se iguana, koja je našla savršeno mesto kako bi ispratila uzbudljiv završetak susreta.

I, dok je jedan od organizatora objašnjavao Čehu da iguane po prirodi nisu opasne životnje, Nemac je iskoristio priliku da napravi jedan od najneobičnijih selfija.

Ubrzo su se na terenu našla i stručna lica, kako bi uklonila životinja sa terena, a meč bio nastavljen, ali je Igi trkom na drugu stranu i povratkom na semafor nastavio da zabavlja publiku, pre nego što je konačno uhvaćen.

"Ne znam, možda je shvatio da je ovo moj poslednji meč ovde, pa je želeo da dođe da me pogleda kako igram. Sve u svemu, bilo je kul, bilo je zabavno. Lepo od njega što je svratio, dobio sam zanimljivu sliku za uspomenu", rekao je nemački veteran.

Na kraju se ispostavilo da je meč protiv Veselog njegov poslednji na Floridi, pošto je Veseli na kraju slavio – 6:7(5), 6:3, 7:5.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar