"Nindža": Da ima sunca u Engleskoj, pa i da razmislim da dođem...

Sjajni fudbaler Rome nije zainteresovan za dolazak u Premijer ligu samo zbog klime. Tu Serija A "razbija", pa iako je kvalitetom daleko od Engleske. . .

Fudbal 25.03.2017 | 09:00
"Nindža": Da ima sunca u Engleskoj, pa i da razmislim da dođem...
"Ovde sam već mesec i po dana, a sunca nigde. Kiša pada svakog dana..."

Ovo je izjava italijanskog štopera Andree Ranokije koji se ovog januara iz Milana preselio u Hal. Jasno, mnoge stvari su drugačije nego na "čizmi", ali ono što mu najviše smeta je klima i pitanje je koliko će još izdržati na Ostrvu.

Baš iz tog razloga Rađa Naingolan nije želeo da rizikuje.

Sjajni Belgijanac, indonežanskog porekla, koji igra možda i najbolju sezonu karijere u dresu Rome bio je tokom čitavog prethodnog leta interesantan Čelsiju i Antonio Konteu, koji obožava "fajtere" poput njega jer je i sam bio takav fudbaler, želeo je da ga dovede u London, ali bez obzira na bogatu ponudu, jaču ligu, jači tim, mesto prvotimca - kao prednost u pregovorima nije mogao da iskoristi englesku klimu.

"Kad bude bilo sunca - ja ću doći", kazao je Rađa za "Skaj Sports".

Novinar ovog medija opisuje da je ovaj ratoborni fudbaler potpuno drugačijeg karaktera privatno. Miran, povučen, daleko od onoga što pokazuje na terenu.

"Srećan sam. Zašto da to odbacim, da bih počeo nešto ispočetka?", odgovorio je on pitanjem.

U ovoj sezoni kod Lučana Spaletija ovaj fudbaler šutira više i pogađa više. Sve je češće na protivničkoj polovini, postigao je neke važne golove za Romu i zavoleo ovaj grad. Čitavu karijeru je već u Italiji i svestan je da ga traže iz Premijer lige, ali bez obzira na to što ističe da voli da gleda fudbal na Ostrvu i što zna da je to jedna od najboljih liga na svetu....

"Morate praviti izbore u životu. Ja imam dobru sezoni i razgovaraću o eventualnom tansferu tek kada počne sledeći prelazni rok. Istina je, razgovarao sam sa Konteom, želeo me je u Čelsiju, ali to je sve što imam da kažem", rekao je Naingolan.

Momak iz Berenvena, čiji je nadimak "Nindža", je ove sezone za Romu odigrao 43 meča i postigao 12 golova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar