Gece će se oporaviti i biti najbolji!

"Njegovo lečenje daje rezultate, čini se da sve ide svojim tokom", kaže čelnik Borusije Hans-Joakim Vacke.

Fudbal 23.03.2017 | 13:30
Gece će se oporaviti i biti najbolji!
Mario Gece će se oporaviti od zdravstvenih problema i povratiti staru formu u dresu Borusije iz Dortmunda, poručuje izvršni direktor Hans-Joakim Vacke. Nemački reprezentativac će propustiti ostatak sezone sa Milionerima pošto ide na terapije zbog “metaboličkog poremećaja”. 

Gece se vratio prošlog leta na Vestfalen iz Bajerna, a prvi operativac je uveren da će u godinama koje slede on igrati značajnu ulogu u uspesima Borusije.

“I dalje smo optimistični i duboko uvereni da će se Mario oporaviti i vratiti na staze stare slave. Njegovo lečenje daje rezultate, čini se da sve ide svojim tokom. Očekujem da vremenom Gece povrati formu iz najslavnijih dana”, ocenio je Vacke i nitevjuu za Sport Bild.

Član uprave Milionera veruje u uspešan oporavak svog fudbalera. 

“Gece je dobro, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi i šta mu se vrzma po glavi. Logično je da veliki profesionalac kao što je on nije zadovoljan kada mora da propusti odlučujući deo sezone i važne utakmice s Bajernom. Mario je miran momak. Godinama je pokazivao da se uspešno nosi sa velikim očekivanjima”, završio je Vacke.

Mario Gece (24) postigao je dva gola na 16 utakmica za Dortmund ove sezone u svim takmičenjima.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar