Sve je dogovoreno? Čelsijeva granitna veza: Matić - Kante - Bakajoko!

Kakva vest! Da li je Čelsi na pragu da stvori najmoćniji vezni red u svetskom fudbalu?

Fudbal 23.03.2017 | 12:30
Sve je dogovoreno? Čelsijeva granitna veza: Matić - Kante - Bakajoko!
Ako je verovati najnovijim informacijama - izgleda da definitivno jeste! Tražio je dugo Antonio Konte igrača koji bi zacementirao vezni red za narednu sezonu i ojačao konkurenciju gde su odavno neprikosnoveni Nemanja Matić i N'Golo Kante, a izbor je pao na neumornog Francuza, koga mnogi često porede s legendarnim Klodom Makeleleom. 

Bakajoko je, naime, dogovorio sve lične uslove saradnje sa Čelsijem, ali sada je na klubu iz Zapadnog Londona da Monaku uplati obeštećenje koje će zadovoljiti apetite uprave Kneževa. 

Kako smo već i ranije pisali, Bakajoko je nedavno odbacio mogućnost produžetka saradnje sa Monakom, a kako je među najslabije plaćenim igračima u timu, Čelsiju nije bilo teško da ispuni želje 22-godišnjeg Francuza. 

Ali, Monako za poslednje dve godine ugovora (važi do juna 2019. godine) traži čak 30.000.000 evra. U Čelsiju zasad su spremni da ponude „samo“ 20.000.000. A u konkurenciji za Bakajokov potpis navodno su Bajern, Arsenal i Real. 

Ukoliko se ispostavi da je Bakajoko Čelsijev izbor to praktično znači da je Konte odustao od eventualne kupovine Sergeja Milinković Savića, koga je takođe posmatrao tokom sezone. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar