Venger ostaje!

Uprkos protestima navijača!

Fudbal 20.03.2017 | 16:00
Venger ostaje!
Navijači su mu okrenuli leđa, ali Arsen Venger ne želi da okrene leđa Arsenalu. Dan posle poraza na gostovanju kod Vest Bromvič Albiona (1:3), na kome je rekao da je doneo odluku o svojoj budućnosti na Emirejtsu, engleski mediji objavljuju da je francuski stručnjak rešio da ostane u Londonu!

Vengeru su Tobždije još ranije nudile novi ugovor na dve sezone, ali je 67-godišnji strateg navodno procenio da je saradnja do leta 2018. prava mera.

Doduše, vest je prvi objavio tabloid Sandej Ekspres, koji ume da frlja kad su ovakve vesti u pitanju, ali i te kako ume i da pogodi. Uostalom, svi oni silni "Wenger OUT" natipisi na Hotornsu možda su probudili inat u Vengeru.

Posle 21 sezone na Emirejtsu, ne bi bilo ni sasvim pravedno da ode u jedinoj sezoni u kojoj nije uspeo da se domogne jednog od prva četiri mesta na tabeli Premijer lige.

Sa druge strane, šest poraza u poslednjih devet utakmica? Drugima bi glava odavno bila na panju. Posebno zato što su engleski novinari uvereni da je Juventusov Maks Alegri već pristao da preuzme kormilo ako Venger ode.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar