Od krojačice do Trampove tašte

Brojne obaveze Melaniju Tramp nisu odvojile od porodice. Tako će predstojećih nekoliko dana provesti na Floridi sa suprugom, ali i svojim roditeljima koji dugi niz godina žive u Njujorku. Melanijina majka, Amalija Knaus zdušno podržava svoju ćerku i ona je jedna od njenih najboljih modnih savetnica. Blista, kao i njena mlađa ćerka, i ne propušta da istakne svoj istančan modni stil.

Svijet 19.03.2017 | 21:23
Od krojačice do Trampove tašte
Amalija Knaus je nekada radila kao krojačica u Sloveniji, dok je njen suprug Viktor bio član Komunističke partije i prodavac automobila.

Zanimljivo je i da otac prve dame ima sina iz prethodne veze, pre braka, za šta je Melanija rekla da "o tome sve odavno zna".

Kad se preselila u Ameriku, Trampova tašta nije se profesionalno bavila šivenjem, ali je svoje naslednice Melaniju i Ines redovno "oblačila".Šila im je odeću, jer nisu uvek imali novca za modele iz najnovijih kolekcija.

Sada kao Melanijini roditelji, Amalija i Viktor već godinama žive u "Tramp" kuli u Njujorku.

Tazbina je američkom predsedniku, očigledno, veoma važna.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tata bosanac

20.03.2017 08:49

Ne zna ona jos gdje je njen pravi otac ili nece za njega da zna?

ODGOVORITE
Name

Olja

20.03.2017 12:26

Mozda im je sila odjecu jer bi tako imale unikatan komad, a ne jer nisu imali novca. Moja mama je snajdersica i krojacica citac zivot, uvijek mi je sila haljine, a moj otac je mogao da mi kupi.

ODGOVORITE