Šveđanin reketom poslao srpskog tenisera "pod nož"!

Bizarna i ružna scena dogodila se na čelendžeru u italijanskom gradu Sondrio tokom koje je srpski teniser dobio nezgodan udarac.

Tenis 18.03.2017 | 17:45
Šveđanin reketom poslao srpskog tenisera "pod nož"!
Šveđanin Patrik Rozenholm, koji trenutno zauzima 429. mesto na ATP listi, tokom trećeg seta duela sa Lukom Pankaldijem izgubio je poen i nervozno reagovao.

Rozenholm je bacio reket ka zavesi koja se nalazila iza njega, ali je tom prilikom u lice pogodio malo poznatog srpskog igrača Iliju Vučića i povredio ga.

Vučić, koji se nalazio iza cirade, momentalno je prevezen na najbližu kliniku gde je hitno operisan i ostao je bez dva zuba. Zbog povrede koju je zadobio nesrećnim slučajem morao je da se povuče sa turnira na kojem je u četvrtfinalu dubla trebalo da nastupa sa Markom Eriksonom.

Duel je prekinut pri rezultatu 1:6, 6:1, 3:1 za Italijana, Rozenholm je kažnjen sa 500 evra i oduzimanjem bodova sa čelendžera u Sondriju.

"Naljutio sam se i bacio reket ka zavesi. Okliznuo sam se u tom trenutku i on je odleteo kako nisam želeo. Iza zavese je stajao igrač kojeg sam jako povredio. Veoma se kajem zbog toga što sam napravio", preneo je portal tennisportalen.se izjavu 29-godišnjeg Rozenholma.

Ilija Vučić nije previše poznat široj javnosti – rođen je 1990. godine, nema renking u singlu već igra samo dublove, a na ATP listi parova zauzima 193. mesto.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar