Damnjanović: Haos oko selektora? Uopšte nisam iznenađena!

Povratnica u redove reprezentacije Srbije izjavila da je očekivala da se neće znati ko će predvoditi tim, u koji se vratila posle dve i po godine.

Ostali sportovi 16.03.2017 | 21:20
Damnjanović: Haos oko selektora? Uopšte nisam iznenađena!
Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u Beogradu povodom predstojeće EHF nedelje i prijateljskih mečeva protiv Makedonije.

U tim su ponovo pozvane Sanja Damnjanović i Andrea Lekić, posle skoro dve i po godine odsustva.

Sanja je stigla, Andrea otkazala iz privatnih razloga, a selektora nema.

Dragica Đurić, koja je do sada predvodila rukometašice i nalazi se pred razrešenjem dužnosti, otkazala je zbog privatnih obaveza, a novi selektor još nije izabran ni postavljen.

Nacionalni tim dočekao je pomoćni trener Živojin Maksić i on će ih i predvoditi na mečevima protiv Makedonije.

Sanja Damnjanović, koja je sa Andreom Lekić, Draganom Cvijić i Katarinom Tomašević još u novembru 2015. godine odbila da igra Srbiju koju je tada predvodio selektor Saša Bošković, izjavila je da nije iznenađenja haosom koji je nastao u reprezentaciji.

"Očekivala sam ovako nešto jer sam čitala da se pojavio neki problem na zasedanju Upravnog odbora prilikom imenovanja novog selektora. Nisam previše iznenađena, kod nas na Balkanu je sve moguće. Rešiće se to, a mi do tada treniramo sa Maksom", izjavila je za "Kurir" Sanja Damnjanović.

Ona je dodala da je sve ružno što se dogodilo u proteklih skoro dve i po godine gurnula u drugi plan i da se raduje što je opet uz nacionalni tim.

"Vratila sam se posle gotovo dve i po godine... Vreme zaista leti. Lepo je opet biti tu, loše stvari sam ostavila iza sebe i kada sam dobila poziv, uredno sam se odazvala. Sada se ponovo privikavam na reprezentaciju i sve je u redu", poručila je Sanja Damnjanović.

Rukometašice Srbije danas su otišle u Skoplje, gde ih u petak i subotu očekuju dve prijateljske utakmice sa selekcijom Makedonije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar