Vučić potvrdio dolazak u Sarajevo

Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je da u četvrtak putuje u Sarajevo bez straha i da ne želi vjerovati u priče o planiranom napadu koje prenose pojedini mediji, javlja Tanjug.

Srbija 14.03.2017 | 13:21
Vučić potvrdio dolazak u Sarajevo

U izjavi novinarima Vučić je rekao da ne želi vjerovati da je takvo nešto moguće i da putuje opterećen problemima koje treba rješavati u ime Srbije, a ne sobom.

"Znam da će me čuvati stotine ljudi iz njihove policije. Nemam nikakav strah i bojazan. Da me puste da šetam slobodno kroz narod siguran sam da mi niko od običnog naroda ne bi ništa dobacio", naglasio je Vučić.

Ponovio je kako se osjeća apsolutno sigurno i da ga ne zanimaju priče o napadu.

"Interesuje me samo šta možemo da uradimo za našu zemlju. Ne podnosim političare koji misle samo na sebe, a ne na zemlju , kazao je Vučić.

Vučić će u četvrtak u Sarajevu sudjelovati na sastanku premijera zemalja zapadnog Balkana.

Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Xxl

14.03.2017 13:41

Tako je predsjednice,nisi nasjeo na Dodikov spin o navodnim prijetnjama, dobro ti nama dosao i nadam se dobrim i postenim namjerama, svaka cast.

ODGOVORITE
Name

Bosanka

14.03.2017 15:55

Bujrum,dokazacemo i ovaj puta da smo velikodusni i velikog srca primamo bilo koju vjeru!!Dobrodosli.

ODGOVORITE
Name

Analiza zapada

14.03.2017 19:35

Ako je jedanput bacen kamen na tvoju siluetu ,drugi put mozda dusman shvati svoju gresku, a mozda se tvojom dobrom namjerom pokaje pred Bogom i nikad neucini tako neso.

ODGOVORITE