Pjevačica se razvodi od rukometaša

Raskid Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića uzdrmao je srpsku javnost. Iz minuta u minut se pojavljuju nove informacije vezane za razvod pjevačice i bivšeg rukometaša, a posljednja je ona da je Jovanović bio nevjeran.

Zabava 13.03.2017 | 13:57
Pjevačica se razvodi od rukometaša
Naime, do atraktivne pjevačice su došle priče da je Ljuba vara zbog čega je ona riješila da stavi tačku na njihov brak i saopšti Jovanoviću da spakuje svoje stvari i napusti stan u kome su zajedno živjeli.

- Nataši je bilo čudno što je Jovanović u posljednje vrijeme često bio odsutan od kuće. Počele su da joj stižu poruke da se viđa sa jednom bivšim djevojkom. U početku, na to nije obraćala pažnju, ali kako su poruke postajale učestale, crv sumnje joj nije dao mira. Nije željela da pravi ljubomorne scene, niti da se svađa sa njim, već mu je mirnim tonom saopštila da bi bilo najbolje da se raziđu i zamolila ga da spakuje svoje stvari i iseli se iz stana. On je to i učinio i smjestio se u hotel, a ona je otputovala u inostranstvo kako bi izbjegla pažnju medija - rekao je izvor "Kurira".

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pevac

14.03.2017 22:10

Šta će ti ovo derište,koji ti je đavo.

ODGOVORITE