Veratijev menadžer prijeti tužbom PSŽ-u!

Treba da mu ljubite noge što igra za PSŽ! "Radi se o zloupotrebi medija i prljanju privatnog života važnog fudbalera kakav je Marko" ,kaže agent De Kampli.

Fudbal 15.03.2017 | 18:30
Veratijev menadžer prijeti tužbom PSŽ-u!
Donato Di Kampli, menadžer Marka Veratija, zapretio je tužbom čuvenom Ekipu posle navoda da je njegov klijent lumpovao noć uoči revanša osmine finala Lige šampiona.

Barselona je u sredu uveče demolirala Pari Sen Žermen sa 6:1 čime je nadoknadila poraz od 4:0 iz prvog meča, a ugledni francuski list je u petak objavio da se Italijan provodio u sredu do ranih jutarnjih sati.

„To je apsolutna glupost, čista izmišljotina. Ne govorimo ovde o tehničkim stvarima već o zloupotrebi medija i prljanju privatnog života važnog fudbalera kakav je Marko, od strane medija koji uvek želi da ga izvrgne ruglu i kreira njegovu lošu sliku u javnosti. Tražili smo da nam kažu odakle im informacija koju su plasirali, a kako bismo utvrdili istinu tužićemo ovaj list sudu“, najavljuje Di Kampli.  

Menadžer ističe da je njegov klijent ljut.

„Francuski mediji treba da mu ljube stope što igra za PSŽ. Marko nema problem ni sa navijačima ni sa klubom, ima ugovor do 2021. godine i predsednik je već izrazio želju da stvori veliki tim u Parizu. Ali, istina je da mi telefon često zvoni i ukoliko dođe do konkretnih ponuda, moguće je da ćemo razmisliti o njima“, zaključio je Di Kampli.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar