"Sa klupe sam čuo kako krcka Toresov vrat"!

Fernando Tores se oporavlja posle kontuzije mozga. Izgledalo je prilično jezivo. Prisebnost igrača, posebno Šime Vrsaljka, bili presudni u pružanju pomoći napadača Atletiko Madrida. Tores dobro, već je izašao iz bolnice!

Fudbal 03.03.2017 | 15:30
"Sa klupe sam čuo kako krcka Toresov vrat"!
Gledaoci na stadionu "Rijazor" i kraj malih ekrana ostali su zaleđeni kada je napadač Atletiko Madrida Fernando Tores, u četvrtak uveče, ostao da leži na travi posle direktnog udarca glavom o podlogu.

Posle duela fudbalera Deportiva Aleksa Bergantinjosa i Fernanda Toresa u 85. minutu napadač Atletika ostao je da leži nepomičan na travi. Tores je svom silinom udario glavom u zemlju, a najprisebniji je bio Vrsaljko koji je prvi dotrčao da ukaže pomoć "El Ninju".

Mnogi igrači oba tima su se uhvatili za glave, kao i trener Atletika Dijego Simeone. Gledaocima je bilo jasno da nešto strašno dešava.

"Sa klupe sam čuo udarac vrata u travu", govorio je Simeone posle utakmice, šokiran onim što je video.

"Ceo klub je uz Toresa, svi smo zabrinuti za njega i nadamo se najboljem", dodao je trener Atletika.              

Navijači Atletika hvale Vrsaljka i ostale igrače na prisebnosti u teškim trenucima, a poslednja informacija iz Madrida kažu da je Tores dobro i da je na putu potpunog oporavka.

Lekari su jutros saopštili da je stabilno, da je svestan i da komunicira sa osobljem bolnice. A već oko par časova kasnije nova vest - Tores je otpušten iz bolnice!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar