Peđa Mijatović otvorio dušu!

Legendarni fudbaler Partizana i Real Madrida Predrag Mijatović otvorio je dušu prvi put javno govoreći o nekim bolnim temama.

Srbija 02.03.2017 | 11:19
Peđa Mijatović otvorio dušu!
"Sad ću biti krajnje iskren i mislim da ovo nikad nisam pričao", rekao je čuveni fudbaler Predrag Mijatović na pitanje kako se nosio sa činjenicom da je osvojio sve, igrao u vrhunskim timovima, bio kao stranac direktor najvećeg kluba na svijetu, a opet važi za nekog ko je ostao tako normalan čovjek na zemlji.

"Nikada nisam konkretno odgovorio na ovo pitanje ali sad ću odgovoriti. Odgovoriću sa distance i svega što se dešavalo u životu svakog od nas. U nekoj mojoj najvećoj fudbalskoj slavi, kad sam bio u zenitu, a to je od 1994. do 1999, sve je išlo odlično i što se tiče profesije osjećao sam se moćno. Istovremeno, bolest moga sina me je stalno vraćala na zemlju, u normalu. Išlo je kroz glavu: 'Vau, kako ti to dobro radiš i kako ti daješ te golove, pa gde je tebi kraj, druže?' Znaš kad ti krene i pomisliš, i to se svima događa u zenitu, pa dođe otprilike ono: 'Sad da se popnem na ovu zgradu, možda bih mogao i da letim.' Toliko se dobro i moćno osjećaš. Kad god bi počela da mi kroz glavu prolazi ta euforija i ludilo navijača, moj sin, pokojni Andrej, imao je neku krizu. Često je završavao u bolnici i to su bile opomene.

Opomene u smislu: "Sve je to super, bato. Sve ti, druže, dobro radiš, ali život je nešto potpuno drugo." I mislim da mi je sin bio balans da shvatim šta je život. Da život nije samo segment neke karijere. Ta nemoć da pomognem svom djetetu, a pomoći nema", ispričao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Peđa Mijatović za beogrdske medije.

 Izvor: Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dejan.bl

02.03.2017 12:47

Veliki covek, ljudina.... Samo takvi mogu da razmisljaju i pricaju na ovakav nacin. I pored svega je ostao isti.... Mnogo vise ga cene ljudi ' napolju' nego nas narod. Ali takvi smo mi , uspeh ne oprastamo. Ziv nam i zdrav bio sto godina

ODGOVORITE
Name

Igor

02.03.2017 13:23

Najezim se kad u Spaniji kazem da sam iz Srbije kad kazu aaaa Pedja Mijatovic. Svaki englez zna ko je Srbin Nemanja Vidic ! ...Divac koji je u Americi kralj . Đokovic je prica za sebe ... Ma nije Sloba kriv mi smo stoka !

Name

Tajo

02.03.2017 12:49

Najveci uspjeh definitivno je kad ostavis znanje a ne imanje svojim pokoljenjima. Sa znanjem ce se svugdje snaci a sa imanjem je diskutabilno. Djete izgubiti je nesto najgore sto ti se kao roditelju moze desit. Zivis a ne zivis . Ostaju vjecni tragovi ....

ODGOVORITE
Name

Legenda

02.03.2017 12:55

On je stvarno prava Legenda nikad se nije podizao i pravio važan što igra u Realu i što je dao odlučujući Gol u Finalu Lige Šampiona a i u Partizanu je uvijek bio na Zemlji svaka mu čast.

ODGOVORITE
Name

Igor ES

02.03.2017 13:03

Peđa kralju ! Madrid zna ko je Peđa Mijatovic !

ODGOVORITE