Keljmendiju određen kućni pritvor

Narko-bosu Naseru Keljmendiju, kojeg Specijalno tužilaštvo Euleksa tereti za organizovani kriminal, teško ubistvo i trgovinu drogom, određen je do daljeg kućni pritvor, rekao je novinarima njegov advokat Besnik Beriša.

Srbija 28.02.2017 | 18:40
Keljmendiju određen kućni pritvor
Beriša kaže da je odluku o prebacivanju iz pritvora u kućni pritvor donijela sudija Ana Adamska Galant, na zahtjev Keljmendijeve odbrane.

On je dodao da će suđenje Keljmendiju biti nastavljeno jer treba da bude saslušan još jedan broj svjedoka.

Keljmendija je u maju 2013. godine uhapsila kosovska policija na osnovu Interpolove potjernice koju su izdale vlasti u BiH.

Keljmendi, koji ima i državljanstvo BiH, tereti se kao vođa organizovane kriminalne grupe za ubistvo Ramiza Delalića Ćele u Sarajevu 2007. godine.

Optužen je i da je rukovodio djelovanjem organizovane kriminalne grupe koja je proizvodila, dopremala i rasturala drogu iz Turske po evropskim državama.

Optužnica iz jula 2014. godine tereti ga za posjedovanje 100 kilograma heroina, 150 tableta za izradu sintetičkih droga i oko 2,5 tone prečišćene sirćetne kiseline namijenjene za proizvodnju narkotika.

Keljmendi se, kako je navedeno u optužnici, nalazi na "crnoj listi" SAD kao narkobos.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hahahah

28.02.2017 22:12

kućni pritvor ha velika kazna.

ODGOVORITE
Name

Blagoje

01.03.2017 06:46

To mu je sredio njegov jaran Fahrudin!!!

ODGOVORITE
Name

Brane ga njegovi dileri

01.03.2017 06:53

Čuvaju udbasi svog Nasera preko politički lutki sa kojima upravljaju od titove smrti. Jos da je živ Miloš minić pa da strijelja zviždače i neistomišljenike,a sve pod parolom U IME NARODA!

ODGOVORITE