Video: Rajola prijeti Milanu u ime Juventusa!

Galijani iskoristio Điđov rođendan da ga rasplače zbog Milana! „Da li Điđo zaslužuje veliki Milan? Ne, on zaslužuje veliki tim!"

Fudbal 28.02.2017 | 23:31
Video: Rajola prijeti Milanu u ime Juventusa!
Điđo je napunio 18 godina. Prošle subote, najtalentovaniji golman sveta ĐanluiđiDonaruma je postao punoletan, potom je sačuvao mrežu u Sasuolu i još jednom pokazao vrhunsku klasu, a sada se opet priča o novom ugovoru.

Podsetimo, Donaruma ima mizeran ugovor sa Milanom do leta 2018. godine. Rosoneri žele da ga blindiraju novim profesionalnim ugovorom, ali se ta priča otegla iz samo jednog razloga. Mladog golmana zastupa kontroverzni Mino Rajola.

A on samo gleda kako da izvuče što veći profit za sebe. Zato već neko vreme tinja vatra oko potencijalnog prelaska Donarume u Juventus. Istina, Rajola je u dobrim odnosima sa Galijanijem, ali u mnogo boljim sa Juventusom i svojom „zlatnom kokom“ PavelomNedvedom. Juve je naoštrio kandže da Milanu preotme Donarumu kojeg vidi kao naslednika Bufona.Juventus u koaliciji sa Rajolom pokušava da iskoristi konfuziju oko promene vlasnika u Milanu koja se najavljuje već godinu i po dana, ali se još nije dogodila. Galijani i dalje drži situaciju pod kontrolom i čini sve da zadrži Donarumu iako nema pare na raspolaganju. Kinezi bi trebalo da preuzmu klub u naredne dve nedelje, da promovišu svoje ljude na rukovodećim položajima, ali i njima ostaje da završe Galijanijevu misiju jer ko god da bude upravljao u Milanu, mora da priđe Donarumi kao prioritetnom zadatku. Očekuje se da mladi golman narednih godina bude temelj Milanovog tima i da poputMaldinija celu karijeru provede u Milanu.

Na šta je sve Galijani spreman, najbolje je pokazao Điđov 18, rođendan koji je u klubu obeležen kao da je Berluskonijev. Video čestitku je otvorio Galijani sa najlepšim željama i posebno onom o produženju ugovora, a potom su se u poruci ređali Điđovi roditelji, sestra, brat, devojka, prijatelji, saigrači... Milan je igrao na kartu emocija i pogodio.Donaruma nije mogao da sakrije suze, potom se oglasio sa zahvalnicom i željom da celu karijeru provede u Milanu.Da nije Rajole i njegovih planova, to bi već do sada bilo potpisano...

„Najlepši Điđov rođendan? Ko sam ja da protivrečim Galijaniju... Verujem da je Điđo govorio iz srca. Ovaj dečko ima velike ljudske kvalitete. Da li sam očekivao ovakav njegov uspon? Samo mogu da kažem da u Italiji igrači u tim godinama ne dobijaju priliku“, rekao je Rajola.

Lukavi agent odbija da govori o daljim planovima sa Điđom...

„Znam mnoge stvari, ali teško je predvideti budućnost. Šta će dalje biti, ne znam... Napravili smo pakt da ostavimo dečka na miru i da ne pričamo o tome. Biće vremena za to. Da li ostaje u Milanu? Nisam se čuo sa novim ljudima koji dolaze u Milan, ne poznajem ih, za mene je Milan i dalje Galijani. Kada Milan dobije nove vlasnike, onda ću pričati sa njima“.

Problem za Rajolu predstavlja želja igrača da ostane u Milanu i da ne juri za parama. Milan je spremio ponudu sa oko 5.000.000 evra po sezoni, Rajola je svetan kapitalca kojeg ima u rukama i traži duplo. Ali na kraju sve zavisi od Điđa i ako odluči da ostane,Rajola ostaje bez masne provizije od Juventusa.

„Dečko ima svoj put, ja imam svoj. To su jasna pravila. Ja sam taj koji gleda u budućnost i posmatra mogućnosti, a onda igrač bira. Čekaću da vidim kakva je Milanova budućnost. To je najvažnije pitanje. Ne možeš da se fokusiraš na novi ugovor, ako ne znaš šta će dalje biti sa Milanom“, Rajolina je poruka upućena San Siru.

Međutim, opasnost da Donarumu privuče Juventusova trenutna superiornost i bolji položaj plaši navijače Milana.

„Da li Điđo zaslužuje veliki Milan? Ne, on zaslužuje veliki tim! Nisam se venčao ni za jedan klub, moj posao nije da budem navijač“.Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar