Teodosić - Nets! Ruska veza za veliki transfer!

Bruklin bi preko jake konekcije da dovede srpskog plejmejkera.

Košarka 27.02.2017 | 14:15
Teodosić - Nets! Ruska veza za veliki transfer!
Sedmicama unazad vode se otvorene polemike oko toga treba li Miloš Teodosić da privremeno zatvori evropsko poglavlje i krene put NBA lige. I dok brojni stručnjaci i uticajni košarkaški radnici imaju dijametralno suprotna mišljenja o ovoj temi, red klubova iz najjače lige sveta, zainteresovanih da angažuju srpskog mađioničara, sve je duži. 

Nedavno se kao opcija pojavio Denver, što je srpske zaljubljenike u igru pod obručima nateralo da sanjaju velike snove i novi srpski tandem „s one strane Atlantika“. A sada se u trku, bar prema saznanjima Večernjih novosti, uključio i Bruklin!

Vezu koju Netsi žele da povuku u nameri da angažuju najboljeg evropskog plejmejkera je klupski vlasnik Mihail Prohorov. Jedan od najbogatiijih ruskih biznismena dugi niz godina finansijski je pomagao CSKA. Samim tim, odgovorni ljudi u Netsima nadaju se da bi na leto mogli da dobiju kapitalno pojačanje na mestu organizatora igre, čime bi Bruklin zatvorio sumorno i tmurno poglavlje klupske istorije i krenuo uzlaznom putanjom.

Međutim, kako Večernje novosti navode, ni u redovima aktuelnog evropskog prvaka ne sede skrštenih ruku i ne čekaju leto, kako bi Teodosić ostao bez ugovora. Naime, u CSKA svakodnevno razmišljaju o tome da srpskom kapitenu ponude dosad neviđeni ugovor za evropske standarde i tako stave tačku na sve glasine koje praktično mesecima kruže oko vrsnog košarkaškog majstora. 

S druge strane, Bruklin će svakako biti u mogućnosti da Teodosiću ponudi bogati ugovor i parira moskovskom velikanu, s obzirom na očekivano uvećanje klupskog budžeta, ali i prostora koji ekipa sada ima. 

Čekaju nas uzbudljivi meseci. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar