Smijenio Ranijerija dok je trošio 500.000 na vina?!

Grofica Brejdi ne bi pričala izmišljotine, zar ne? Ili bi?

Fudbal 28.02.2017 | 10:00
Smijenio Ranijerija dok je trošio 500.000 na vina?!
Engleski tabloidi nastavljaju da "budže" priču o smeni Klaudija Ranijerija, što je i dalje sportska tema broj jedan na Ostrvu.

Posle "Mirorove" informacije o tome koji su igrači Italijanove "zmije", reagovao je konkurentski tabloid "San" koji donosi priču o tome da je ekstravagantni vlasnik šampiona Engleske, Vičaj Srivadhanapraba, odluku o smeni čoveka koji je pre manje od godinu dana doneo "lisicama" prvu ikada titulu prvaka Engleske doneo - kupujući vina u vrednosti od pola miliona funti!?

Ovo je za "San" otkrila engleska grofica Karen Rita Brejdi.

Iako je Srivadhanapraba kasnije izjavio da je to bila jedna od najtežih odluka koje je doneo u životu, grofica tvrdi da je prelomio zapravo birajući vina u luskuznom londonskom naselju Mejfer.

Sagovornica "Sana" kaže da je ovaj milioner bio na vezi sa direktorima Lestera i da je, kada je razgovor završen, u njegovoj korpi bilo nekoliko boca vina vredna 500.000 funti.

Ironično, javnost je u maju 2016. godine saznala da se Srivadhanapraba častio vinima vrednosti 250.000 funti u danu kada je Lester osigurao titulu prvaka Engleske i napravio jedan od najvećih podviga u istoriji fudbala.

Koliko je ovo realna priča? Ima li u tome istine ili ne?

Teško je reći. Engleski tabloidi, kao i najveći broj tabloida širom sveta, ne biraju priče baš po tome koliko su istinite i pouzdane, ali grofica Brejdi (valjda?) ne bi tek tako javno iznosila neistine. Ono što u celoj priči može da "zasmrdi" jeste to što se ona nalazi na poziciji potpredsednika londonskog kluba, Vest Hem, pa se možda i naslađuje sudbinom rivala iz Premijer lige.

Uglavnom - priča se...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar