Ko će da dočeka ljeto?! Čelsi obara apsolutno sve klupske rekorde...

. . . i daje 82. 000. 000 za Bernarda Silvu! Ozbiljno se interesuju i klubovi iz Mančestera. . .

Fudbal 23.02.2017 | 16:30
Ko će da dočeka ljeto?! Čelsi obara apsolutno sve klupske rekorde...
Ni trunke sumnje nema - Monako je zaista apsolutni fudbalski hit sezone! Baš kao što smo i konstatovali u opširnoj analizi povodom nadolazećeg letnjeg prelaznog roka i činjenice da će Kneževi u izlogu imati devetoricu igrača ukupne vrednosti 400.000.000 evra. 

A možda i najvredniji na talonu biće potpis Bernarda Silve! Zreo kreativac, uprkos tome što ima samo 22 godine. Pravi plejmejker, u svakom smislu te reči i svaki moderni klub vapi za jednim igračem njegovog kova. Da nema njegovih lucidnih dodavanja i lopti u prostor teško da bi Monako bio najefikasnija četa na Starom kontinentu i tim koji igra najatraktivniji fudbal. Zbog toga, piše renomirani britanski list Tajms, Čelsi planira da obori apsolutno sve klupske rekorde i izvdoji nesvakidašnju sumu novca za kupovinu portugalskog mađioničara. 

Čudno zvuči da je najskuplja Čelsijeva kupovina u istoriji vredna „samo“ 58.500.000 evra, koliko je u januaru 2011. plaćeno za Fernanda Toresa. A ukoliko se saznanja uglednog dnevnika obistine, zasijaće na vrhu Čelsijeve piramide. 

Potpredsednik Monaka Vasim Vasiljev nedavno je otkrio da se nekoliko evropskih giganta interesovalo za Silvu, a Čelsi je izgleda ozbiljno shvatio situaciju i rešio da sve pretekne u nameri da dobije novog organizatora igre. Pričalo se dosta o interesovanju Barselone, a sada se u priču mešaju oba kluba iz Mančestera, koja navodno redovno prate Silvinnapredak. 

Ko da dočeka leto? Jer, već u najavi imamo priču o kojoj će se raspredati priče možda čak i ceo prelazni rok! A Bernardo i dalje ne prestaje da pleni svojim potezima. 



Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar