Novi Zvezdin borac, Ognjen Dobrić: Preko granice bola? Sve je to normalno!

"Osećaj je fantastičan"!

Košarka 20.02.2017 | 15:15
Novi Zvezdin borac, Ognjen Dobrić: Preko granice bola? Sve je to normalno!
Velike utakmice rađaju igrače za najveća dela! Pravi primer ove tvrdnje je Marko Gudurić, najkorisniji igrač završnog turnira Kupa Radivoja Koraća i uz Marka Simonovića najbolji strelac finalne utakmice, sa po 18 koševa. Na dobrom putu da krene koracima nešto starijeg saigrača je i Ognjen Dobrić. Momak koji je ove sezone uplovio u vode Zvezdinog sistema, sve više dobija poverenje trenera Dejana Radonjića, a šefovo poverenje vraća dobro odrađenim zadacima na terenu. Posebno defanzivim, pa onda i energiju, velikom dozom hrabrosti, želje... Čega nije manjkalo ni u meču protiv Partizana, kada se odlučivalo za trofej.

"Osećaj je fantastičan! Ovaj trofej biće samo dodatni podstrek za dalji rad. Biće još borbi", kratko je prokomentarisao Dobrić.

Mada još nije njegovo vreme da bude među glavnima na terenu, Dobrić je osetio žar velike bitke na parketu dvorane Čair i dobro se snašao u svojim zadacima.

"Nisam takav tip, da imam tremu. Bio sam opušten koliko god sam mogao. Nadam se da sam radio prave stvari na terenu".

Za mladog izdanka Zvezdine škole priča se da ima prilično jak sportski bezobrazluk, što mu daje dodatnu snagu na terenu... Pokušali smo nešto više da izvučemo iz njega na tu temu, a on nam je odgovorio:

"Nemam tremu, to mi je najbitnije. Opušten sam, dajem sve od sebe i koliko god mogu radim prave stvari".

Dobrić je ceo turnir odigrao sa posebnom bandažom na prstu, pošto je imao nezgodnu povredu. Ali, nije oklevao nijedne sekunde, borio se do kraja.

"Šta ću, moram, svi mi tako radimo, preko bola. To je sve normalno. U jednom trenutku spao mi je sa prsta nastavak koji nosim pa sam morao da vežem, ne smem da igram bez toga", zaključio je Dobrić.

Njegovo vreme tek dolazi...

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar