Vapaj očajnika Ranijerija: Trebaju mi vojnici i gladijatori!

Italijan pokušava da razdrma šampione Engleske posle blamaže u FA kupu.

Fudbal 20.02.2017 | 13:30
Vapaj očajnika Ranijerija: Trebaju mi vojnici i gladijatori!
Fudbaleri Lestera, prošlosezonski šampioni Engleske, bore se za opstanak u Premijer ligi, a juče su ispali i iz FA kupa od trećeligaša Milvola u Pekamu.

Od tima koji je imao igrača manje...

Lisice, sa samo jednom pobedom u poslednjih osam utakmica, u sredu gostuje Sevilji u okviru osmine finala Lige šampiona, a šta može Klaudio Ranijeri nego da se moli bogu da njegovi igrači (nekako) povrate šampionski duh.

„Želim ponovo da razgovaram sa igračima, da im kažem da moraju da se bore na svakom meču. Trebaju mi vojnici. Trebaju mi gladijatori, zato što je Milvol, sa deset igrača, pokazao da ima fantastične gladijatore“, rekao je Ranijeri.

Bez obzira što je promenio čak deset fudbalera na gostovanju Milvolu, Italijan očekuje mnogo bolja izdanja od svih igrača.

„Čudno je sve što nam se događa, jer smo prošle sezone pobeđivali tako što smo bil isrčaniji od rivala. I gubili smo utakmice, ali smo to radili tako što smo se borili, i baš tu borbenost želim ponovo da vidim u očima igrača. Mislim da bi poraz od Milvola mogao da bude dobar za nas, jer kada izgubite od tima koji se bori, morate da se zapitate šta to dovraga radite“, zaključio je Klaudio Ranijeri.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar