Kežman o Sergeju: Niko nije zvao, čak ni Lacio!

Neizvesna sudbina Sergeja Milinkovića-Savića u dresu rimskog kluba. Njegov menadžer Mateja Kežman kaže da nije bilo nikakvih kontakata sa predstavnicima klubova, čak ni onog njegovog matičnog - Lacija.

Fudbal 17.02.2017 | 16:00
Kežman o Sergeju: Niko nije zvao, čak ni Lacio!
Nije mnogo trebalo Sergeju Milinkoviću-Saviću da "zaludi" najveće italijanske klubove.

Statistika od četiri gola i pet asistencija u ovoj sezoni Kalča ne govori mnogo o njegovom učinku u dresu Lacija, ali timovi poput Juventusa i Milana ga prate na svakom meču i imaju da vide mnogo više od elemenata koje popunjavaju "najpopularnije" kolone.

Međutim, ni poziv, a ni SMS o SMS-u, odnosno Sergeju Milinkoviću-Saviću nije dobio menadžer Mateja Kežman koji poručuje da je njegov klijent "veoma zadovoljan u Laciju".

Bilo je mnogo priče oko toga da će već ove zime napustiti Lacio i preći u Juventus, ali od toga ništa nije bilo. Ipak, to ne znači da se priča oko "orla" u dresu "stare dame" ne aktuelizuje narednog leta, a da li bi mogli da se uključe i "rosoneri" u borbu za njegov potpis?

"Nikada nismo imali kontakt sa Milanom u vezi Sergeja", demantuje Mateja Kežman u razgovoru za italijanski portal "Kalčomerkato" i poručuje: "Lepo je čuti ovakve stvari, ali ne bih da komentarišem ništa više od toga. Sergej je veliki talenat i uvek će biti timova koji ga jure".

Ako nije Milan, da li je Juve?

"Ne, ni oni me nikada nisu kontaktirali. Sergej je potpuno fokusiran na Lacio".

Ako je fokusiran na Lacio, i ako vredno radi kako bi ovaj tim ostvario još bolje rezultate, da li to znači da će tim iz Rima da mu ponudi novi ugovor kako ne bi otišao već narednog leta?

"Produžetak saradnje? Ne, Lacio me nije zvao u vezi toga, ali ima još mnogo vremena, ugovor mu traje do 2020. godine, pa hajde da ne požurujemo kad nema potrebe", kazao je Kežman.

Sergej Milinković-Savić je u Lacio stigao leta 2015. godine iz Genka u transferu vrednom devet miliona evra, a karijeru je počeo u novosadskoj Vojvodini za koju je stigao da odigra svega 13 utakmica u Superligi pre iznenadnog odlaska u Belgiju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar